Aramis klasszikus elemes szekrénycsalád.

A bútorok kínálatában, azon belül is a szekrények piacán jelen pillanatban két fő vonulat figyelhető meg. Az egyik az aktuális trendeket követő lakások berendezését szolgáló egyenes vonalú, modern szekrények és azok kiegészítő bútorai. A másik front a hagyományos kivitelű, klasszikus formákat hordozó szekrények, és itt nem a retró szekrényekre gondolunk.
Jelen esetben a második front, a klasszikus bútor családok egyik képviselőjét, vagy éppen fogalmazhatnánk úgy is, hogy az egyik zászlóshajóját vesszük jobban szemügyre a Forte bútorgyár termékét az Aramis bútorcsaládot. Ezt tesszük azért, mert sokan érdeklődnek az Araims bútorcsalád után, és így próbálunk meg segítséget nyújtani az eligazodásban.

Az Aramis bútorokat először megnézve a hagyományos forma és az igényes kivitelezés tűnik fel. A bútor frontja, az ajtók egy ízlésesen megmunkált, kimart szegélylécet kapott, aminek a szín szempontjából is van jelentősége, ugyanis ezekben az ívekben és a szegélyek mentén érvényesül legjobban az antikolás. A klasszikus stílusnak megfelelően az ajtó fogantyúkat enyhén oxidált réz színűek és a formájuk is igazodik a bútor stílusához. A tervezők részletekbe menő munkájának köszönhetően az ajtónyitó zsanérokat nem rejtették el, hanem színben a fogantyúkkal megegyező hagyományos zsanérokat helyeztek el jól láthatóan, ezzel is a bútort stílusnak megfelelően díszítve.

A bútort tovább vizsgálva láthatjuk a tetején végigfutó keretet, úgymond koronát, ami az egyik legmeghatározóbb eleme az Aramis bútorcsaládnak. A korona is nagyon igényes kivitelű, a marásnak köszönhetően itt is érvényesül az antikolt hatás. Az Aramis szekrények mindegyike markáns kinézetű lábbal van szerelve, a mi a díszítés mellett a bútor stabilitásában is jelentős szerepet kap, ugyanis a lábak a szekrények síkján kívül végződnek. A lábak is marással vannak díszítve és megjelenik rajtuk az antikolás is. Mindent összevetve, az Aramis bútorcsalád egy igényesen megtervezett, precízen kivitelezett időtlen klasszikus bútor.

Az elemválasztékot tekintve az egyik legtöbb elemből álló bútorcsalád. Széleskörűen felhasználható, nem csak a lakásokhoz szokták alkalmazni, hanem irodák, váróhelységek berendezéséhez is.
A lakás több helységét is berendezhetjük az elemből, úgy mit a nappalit, hálószobát, előszobát és a dolgozószobát. A felhasználhatóságát javítja az elemek hatalmas méretválasztéka. Rendelkezésre áll komód több méretben és kivitelben. Van fiókos komód, fiókos és ajtós komód, de még sarokkomód is. Ágykeretből is rendelkezésre áll két méret, 160 cm és 180 cm széles kivitelben. Az ágykerethez kapható éjjeliszekrény is.

A hálószoba berendezéshez tartozik a ruhásszekrény, a nagyméretű tükrös gardróbszekrény is. A nappali berendezéséhez a komódok mellett megtalálható a kínálatban a könyvszekrény, vitrin, amit tálalóként is használhatunk. Dohányzóasztal, tv állvány, falitükör teheti teljessé a nappali berendezését. A dolgozószobában az íróasztal mellett helyet kaphat komód és a vitrin is. Az előszoba berendezésében a kisebb méretű komód és a falitükör kaphat helyet.

Az Aramis bútorcsalád elemei lapra szerelve dobozban érkeznek, így szállítása is egyszerűbb, mint az összeszerelt szekrényeké. Az összeszerelésüket akár otthon magunk is elvégezhetjük, hiszen egy nagyon részletes, lépésről lépésre vezető leírás segíti a munkánkat.

Az Aramis bútorcsaládot ide kattintva érheti el.