Stílusos gardrób szekrény típusok számos ízlésnek megfelelően

A különféle korok másmilyen bútorféleségeket léptettek életbe, eltérő ornamentikával és faragási módokkal. A bútorokról egyre inkább elmondható napjainkban, hogy mára már nem csupán a praktikum, a tárolhatóság a mérvadó, hanem az esztétikum is. A gardrób szekrény kialakításának, díszítésének köszönhetően több helyen is elhelyezhető a hálószobán kívül, így a nappaliba, dolgozószobába, vagy előszobába egyaránt. A komfortbutor.hu weboldalon található dekoratív és pompás gardrób szekrény típusok közül megemlítésre méltóak a széles körben igen nagy népszerűségnek örvendő antikolt példányok, amelyek fenséges látványnak minősülnek klasszikusabb berendezésű lakásokban.

gardróbszekrény

A webáruházban található termékcsaládok között vannak: Augustin, Bolden, Indigó, Indiana, Kent, Kendo, valamint egy különleges csoport, amely olyan gardrób szekrény példányokkal ejti ámulatba a szemlélőket, amelyek meseszép képekkel vannak díszítve. Ez a kategória 2 vagy 3 tolóajtós kivitelezéssel rendelkezik. Mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez, beállítottságához illő darabokat, akár felnőttekről, akár gyermekekről beszélünk. Festői tájképek, autók, motorok, városok, virágok és állatok, valamint mesehősök egyaránt ékességei ennek a bútortípusnak. Az Augustin gardrób szekrény öt ajtóval, 2 fiókkal rendelkezik és az „egyszerűen nagyszerű” minősítést kaphatja. A Bolden primavera cseresznye színű, 3 ajtós, tükörrel ellátott, egyik részén polcokkal is felszerelt szekrény sokak otthonának ékessége lehet. A stíluskorszakok szekrénytípusai sokat elárulnak az adott századokról. A római kor otthonkultúrája például kedvelte a luxust, a kényelmet és a díszítéseket. A XII. századi gótika érdekes szekrényei, tulajdonképpen két egymásra helyezett ládából álltak, lapos faragásúak voltak és a példákat sorolhatnánk.

Napjaink korszerű eljárásainak köszönhetően mindezen stílusok életre kelthetőek, hiszen sokan ma is nagy kedvelői például a barokk nagy pogácsalábakon álló, hatalmas oszloppal közrefogott ajtójú szekrényeknek. A gardrób szekrény esetében is vannak hagyományosabb változatok, modern kivitelezésben.