A kanapé mindennapos alvásra is tökéletes!

A kanapé mindennapos alvásra abszolút alkalmas ha és amennyiben a fekvőfelülete optimális és a kialakítása is pihenésre szabott. A kínálatunkban olyan alternatíva is a rendelkezésére áll, mely szabad kezet ad önnek a kivitelezésben. Hogy mit értünk ez alatt?

A kanapé alapvetően nem állandó pihenésre van kitalálva. Szó sincsen arról, hogy kényelmetlen, de tény és való, hogy a paraméterei nem teszik lehetővé az elnyújtózást és a komfortos szunyókálást. De mi történik akkor, ha ön választhatja meg a bútor szélességét, vagy éppen a fekvőfelület milyenségét? Mit szólna ahhoz, ha ön mondhatná meg, hogy a kiszemelt modell büszkélkedjen-e kartámasszal vagy sem? Márpedig ez lehetséges és nem a távoli jövőben, hanem itt és most, a jelenben.

LMS kanapé mindennapos alvásra.

Ilyen körülmények között csak az elképzelései szabhatnak határt a megvalósításnak. A kényelmes szélességű kanapé már minden kritériumnak megfelel, ami a komfortos relaxálás szempontjából elsőbbséget élvez.

Persze ezen kívül akad még néhány lényeges jellemvonás, melyeknek a meglétéről szintén ön dönthet. Ha úgy kívánja, akkor ágyneműtartóval is rendelheti legújabb szerzeményét: kihúzható vagy felnyitható kivitelben. De összecsukható kanapé is megvásárolható, mely pár mozdulatot követően, mint fotel várhatja a benne pihenőhelyet lelő vendégeket.

 

Az ön által megalkotott kanapé mindennapos alvásra teremtetett!

 

A fentiek fényében a varázspálca az ön kezében van, s suhintásai nyomán olyan fekhelyet teremthet, amiről mindeddig csak álmodott. Az állandó alvásra optimalizált kanapé egyszerre franciaágy és ha éppen úgy gondolja fotel. Ez ám a valódi, instant megoldás: kettő az egyben.