Az Indigo bútor a sláger.

Az Indigo bútorcsalád tényleg sláger termék. Nézzük, hogy miért.

Hogy vannak sláger termékek a bútorok között az természetes, de hogy egy szekrénycsalád ilyen kedvelt legyen a vásárlók között az már érdekes. Tekintettel arra, hogy milyen hatalmas kínálatból emelkedik ki az Indigo nappali bútorcsalád, ez tényleg elismerésre méltó teljesítmény. A vásárlók döntése általában egyértelmű akkor, amikor az Indigo bútorcsaládot választják, a legritkább esetben látunk bizonytalanságot, de számtalan alkalommal használják lakberendezők a munkájuk során.

Az Indigo szekrényre pillantva az első benyomás az, hogy mennyire stabil, robosztus felépítésű és egy picit olyan érzés keríti hatalmába az embert, hogy mintha tömör fa bútort látna. Ezt köszönheti annak a szélesre szabott keretnek ami körülfut a bútoron és az oldalsó keretlécek a szekrény lábaként végződnek, Ez az érzés még a vitrines szekrényeknél is megmarad, ugyanis az üvegajtók keretét is szélesre szabták az egész szekrénycsalád stílusának megfelelően.  Az Indigo színe telitalálat, hiszen olyan melegséget áraszt magából és tovább erősít az emberben egy olyan csalfa érzést, mintha ez a szekrény tömör fából készült volna. A kocka formájú és antikolt réz színű fogantyú tökéletesen illeszkedik az Indigó szekrényekhez.

Magyarországon jelenleg tizenkilenc elem érhető el az Indigo bútocsaládból, de ezekből is kényelmesen berendezhetjük a nappalit, a hálószobát, dolgozószobát, étkezőt vagy akár irodát is. Négy fajta komód, két fajta tv szekrény, két méretű vitrin, tálaló szekrény, ruhásszekrény, gardróbszekrény, könyvespolcok, dohányzóasztal, íróasztal és étkezőasztal gondoskodik arról, hogy ne kelljen megalkudnunk lakásunk berendezése során. Ezek mellett találunk a kínálatban ágykeretet és éjjeliszekrényt is.
Összefoglalva tehát láthatjuk, hogy az elem választék nem hagy kívánnivalót maga után, a bútor gyönyörű és kiváló minőségű, tehát nem csoda, hogy sláger lett a vásárlók körében.

A bútorok lapra szerelve érkeznek, kartonpapír csomagolásban, így összeszerelést igényel, amit egy részletes összeszerelési útmutató tesz egyszerűvé.

Az Indigó elemes szekrény családot IDE KATTINTVA érheti el.

Kellemes böngészést kívánunk.