Franciaágy matraccal – itt hatalmas választékban és elérhető áron.

A franciaágyak manapság is az egyik legnépszerűbb alvó-alkalmatosságnak számítanak a hazai háztartásokban. A Komfortbutor.hu Önnek is elhozza a legjobb franciaágy matraccal kombinációt széles választékban, megfizethető árak mellett. Rengeteg szín, mintázat, méret és kialakítás közül választhat webáruházunkban, ahol minden termékünkről részletes leírást talál. Kényelmes és tartós franciaágyakat biztosítunk, melyek a megfelelő kezelés mellett évtizedekig jól használhatók maradnak és pihentető alvást biztosítanak 1 vagy több személy számára is az ágy típusától függően.

Ismerje meg Ön is Alaska, Barcelona, Cardio Everest, Cardio Glow, Cardio Laser, Essen, Florida Long és rengeteg egyéb típusú franciaágyainkat, továbbá egyedileg készített Boxspring ágykereteinket is! Egyedi modelljeink mind speciális takarókkal rendelhetők meg, melyek egészen egyedi megjelenést kölcsönöznek az ágyaknak.

hálószoba bútor

Kényelmes franciaágyaink matraccal, fakeretes fejtámlával, ágyneműtartóval is érkeznek, a felső kategóriás modellek pedig motorikusan állítható fejrésszel a tökéletes fejszög beállítása érdekében! A hatalmas ágyneműtartók garantálják, hogy kedvenc ágyneműi is elférjenek a beágyazás után. Sok franciaágynak emellett tartozéka az ágytakaró és a díszpárnák.

Franciaágy matraccal!

Lehet 160×200, 180×200-as és egyéb fekvőfelületekkel is rendelhetők, így Ön is azt vásárolhatja meg, mely a legjobban illik szobájába, otthonába.

Nézzen szét webáruházunkban és ismerje meg modern, kényelmes, dizájnos ágyainkat még ma!