Jöhet a gardróbszekrény akció?

A gardróbszekrény akció keretei között az igényeinek megfelelő bútordarabot, igazán kedvező anyagi kritériumok mellett szerezheti be. Vagyis áldozatok helyett kiélvezheti az ajánlat összes előnyét, melyek nem kevés spórolással kecsegtetnek. Ráadásul olyan szekrénnyel gazdagíthatja az életét és persze életterét, amilyenre régóta vágyik.

A választás folyamatában két dolognak nincsen helye. Egyrészt a kényszer szülte elhatározásoknak, másrészt a kényelmetlen kompromisszumoknak. Amikor otthona berendezési tárgyait válogatja össze, akkor valószínűleg nem két hétre, még csak nem is két évre tervez előre. Az évtizedes befektetés akkor térülhet meg, ha olyan bútordarabot preferál, mely ténylegesen összhangban áll elképzeléseivel.

A konkrét méretek meghatározása egyszerű feladat, hiszen csak egy szabócentire és némi szemmértékre van hozzá szüksége. Ám a stílus megálmodása már fogósabb kérdés. Ha olyan helyiségbe szánja a gardróbszekrényt, ahol nincsenek egyéb berendezési elemek, akkor viszonylagosan könnyű a dolga, mert nem kell különösebben karakteres, külső tényezőkhöz idomulnia.

Ám ha mondjuk nappaliját, vagy hálószobáját kívánja megörvendeztetni legújabb szerzeményével, akkor kihagyhatatlan lépés, hogy felmérje a további bútorok alkotta harmónia karakterét és a lakástextíliákon megjelenő színárnyalatok milyenségét. Az összhang ugyanis kizárólag úgy hozható létre, ha az apró részletekre is nagy hangsúlyt fektet.

 

A gardróbszekrény akció nem pakolja ki tárcája tartalmát!

 

A kedvező, pénztárcabarát áraknak köszönhetően úgy ruházhat be új ruhásszekrényére, hogy semmiféle negatív következménnyel nem kell számolnia, kizárólag a pozitív fejleményekkel, melyek az esztétikus és praktikus bútordarab beköltözésével járnak.