LMS kanapék állandó alvásra

Alapvető dolog, hogy rendelkezzünk otthon egy olyan alvó alkalmatossággal, melyen bármikor kényelmesen megpihenhetünk. Miért ne lehetne ez azonban egy olyan bútor, melyen a nap során kényelmesen ki is kapcsolódhatunk, elkényelmesedhetünk például tévézés közben? Itt jön szóba a kanapé állandó alvásra!

Az LMS kanapék állandó alvásra lettek tervezve mindamellett, hogy a nap során ülni is tökéletesen lehet rajtuk, így remek választásnak számítanak olyan kis lakásokba, ahol 1 nagy szoba van és nem feltétlenül fér be külön-külön ágy és kanapé. Ha Ön is ráismert igényeire, akkor tekintse meg termékeinket részletesen is webáruházunkban! Pontos specifikációk, méretek és egyéb információk várják online felületünkön, ahol minden LMS kanapét megtekinthet. Miért érdemes ezeket a kanapékat választani? Az LMS kanapék állandó alvásra, illetve mindennapos használatra lettek tervezve. A kanapék fekvőfelület szélessége szabadon választható 100 és 200 cm között, a fekvőfelület hossza pedig 215 cm. A sokoldalú LMS termékek esetében nyolc féle kar közül lehet választani, de a kanapéágy teljes mértékben használható kar nélkül is.

Milyen kiszerelésekben kaphatók nálunk az állandó alvásra tervezett kanapék?

Termékeink megrendelhetők fix, nyitható és fiókos (tárolós) kivitelben is, továbbá pár mozdulat segítségével a kanapé mellett fotel is kialakítható a kényelem érdekében.

kinyitható kanapé

Választhatja LMS kanapéinkat úgy is, hogy külső méretük megegyezzen a fekvőfelület szélességével, ezáltal tökéletes megoldást biztosítva áthidalós szekrények alá és kisméretű szobákba a mindennapos alvásra is. Előszeretettel ajánljuk Önnek LMS termékeinket, ha viszonylag kis lakásban él és minél több helyet meg akar takarítani. A kanapék használhatók alvásra és napközbeni kikapcsolódásra, pihenésre egyaránt, így nem kell külön kanapét és ágyat vásárolnia. Praktikus, olcsó termékeket biztosítunk igazi minőségben, egyedi méretekben, egyedi árajánlatokkal. Nézzen szét Ön is webáruházunkban és tekintse meg kínálatunkat, színválasztékunkat és egyéb érdekességeinket, melyeket online felületünkön biztosítunk!