Bond tolóajtós gardrób S-XXL méretben

Gyártó:
div.gardrób
Típus:
tolóajtós gardróbszekrény
Elérhetőség:
rendelhető

méret:
több méretben rendelhető
szín:
több színben rendelhető
szállítási határidő:
2-4 hét

89.600 Ft
Menny.:  

Kapható választék:


* Szín:

* Gardrób mérete:

* Gardrób ajtóra tükör:

* Gardrób felső magasító:

* Gardrób alsó magasító:

* Gardrób világítás:

* Gardrób fiókbox:

* Gardrób polc:

Bond tolóajtós gardrób S-XXL méretben

Igen közkedvelt ez a magyar tolóajtós gardrób, mely nagyon sok méretben rendelhető és sok kiegészítővel kombinálható. Remek elrendezésű, mely nagyon sok ruhát elnyel, de akár polcokkal kiegészítve irodában is megállja a helyét. Igen masszív kivitel, mely hosszú ideig fogja ellátni a funkcióját. S-XXL méretben rendelhető 100 cm szélességtől egészen 318 cm-ig, de akár több méret is egymás mellé tehető.

Tolóajtós gardróbszekrényekről és kiegészítőkről:
Alap összeállításban a tolóajtós gardróbszekrény kétajtós változatánál az egyik fele dupla akasztós, másik fele polcos - fiókos elrendezésű. Három ajtósoknál két dupla akasztós rész és egy polcos - fiókos elem található. Négyajtós kivitel három dupla akasztós és egy polcos - fiókos elemet rejt.

Ezek a magyar tolóajtós gardróbszekrényeink összeszerelve érkeznek, így igen masszívak. A 2 ajtós 2 dobozból, 3 ajtós 3 dobozból, 4 ajtós 4 dobozból áll. Síneket és ajtókat kell csak felszerelni a gardróbokra, lábaik vízszintezhetők, ami azért is fontos, hogy megfelelően záródjanak az ajtók. Belül végig furatolva van, így a polcokat tetszés szerint helyezhetjük el. A fiókkonténer (fiókbox) is kivehető és szabadon variálható*.

A gardrób 18 mm-es laminált faforgácslapból készült, ABS élzárással, hátfala 3 mm-es HDF lemez, tűzőkapoccsal van rögzítve. Fiókok fém fiókcsúszkával vannak ellátva, polcokat fém polctartók tartják stabilan.

Sokféle kiegészítőt választhatunk a tolóajtós gardróbszekrényhez, melyek külön rendelhetők:
Fiókok: Az alap felszereltségen kívül ha plusz fiókra lenne még szükség, rendelhetünk fiók boxot, ami két fiókból áll, ezt szintén bárhová tehetjük, akár két fiók boxot egymásra is (* a 3 és 4 ajtós gardróboknál más méretre van szükség a középső és szélső elemeknél).

Polcok: Alapból is egy praktikus elrendezésű tolóajtós gardróbszekrényt kapunk, ami még kiegészíthető igény szerint polccal, amit bárhová helyezhetünk, hiszen végig furatolva van a polctartók helye.

Magasító: Még több helyre lenne szükség? Rendelhetünk tolóajtós magasító elemet felülre ami alapból 60 cm magas, de igény szerint kérhető alacsonyabb méretben is. Alulra fiókos magasító elemet ami 30 cm magas, így akár összesen egy 293 cm magas tolóajtós gardróbszekrény boldog tulajdonosai lehetünk. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg ennél a magasságnál a falhoz rögzítéshez sem, bár nagyon masszívak ezek a gardróbok, de azért fő a biztonság. Alsó magasítónál a lábakat át kell csavarozni a gardróbszekrényről.

Sarokelem: Tolóajtós sarokelem is rendelhető a gardróbszekrényhez, polcos vagy akasztós kivitelben, ehhez szintén kérhető magasító, de csak felülre.

Sarokpolc: A gardrób szélére tehető sarokpolc, ahol kedvenc könyveinket vagy dísztárgyainkat tarthatjuk.

LED világítás: Rendelhető mozgás érzékelős LED világítást.

Tükör: Ami lehet sima vagy fózolt (csíkos), kérhető az egyik vagy akár az összes ajtóra, a 200 cm-es gardrób kivételével. Ha fózolt tükörrel szertné, azt kérem a megrendelésnél külön jelezze.
 

Kérjen szállítást az országon belül bárhová, részletekről a szállítási díjak menüpontban tájékozódhat vagy vegye át személyesen több mint 24 éve működő üzletünkben.

Gardrób teljes színminta


Itt a gyártó teljes színmintáját láthatja, nem minden termék rendelhető az összes színből, a termék mellett látható, hogy ez a termék melyik színből rendelhető.

Gallery

Rendelhető kiegészítők tolóajtós gardróbokhoz


FELSŐ TOLÓAJTÓS MAGASÍTÓ

Magassága 60 cm (igény esetén csökkenthető), mélysége és szélessége megegyezik az adott gardrób méretével.

tolóajtós magasító háromajtós gardróbhoz

  

 


ALSÓ FIÓKOS MAGASÍTÓ

Magassága 30 cm, mélysége és szélessége megegyezik az adott gardrób méretével. Lábak nélkül szállítjuk, a gardrób lábait kell átszerelni.

      

  

FIÓKBOX

Alap helyzetben a tolóajtós gardróbszekrényekben található fiókboxon kívül rendelhető igény szerint pluszban.


TÜKÖR

Bizonyos modelleknél alapfelszereltség a tükör, másoknál igény szerint rendelhető.200 cm széles gardróbokra és mintás ajtókra tükör nem kérhető. A plusz tükör ára ajtónként értendő és sima tükörre vonatkozik. Igény szerint fózolt (csíkos) tükör is rendelhető, a részletekről kérjük érdeklődjön.

Sima tükör                                                                        Fózolt tükör
fózolt tükör


 

MOZGÁSÉRZÉKELŐS LED VILÁGÍTÁS

Utólag is beépíthető led világytás Diviános tolóajtós gardróbszekrényekhez.

fózolt tükör
 


TOLÓAJTÓS SAROKELEM

Sarokelem tolóajtós gardróbszekrényekhez, több színben kérhető.SAROKPOLC

Remek befejezése a gardróbszekrénynek ez a sarokpolc, ahol kényelmesen tárolhatja könyveit, dísztárgyait.

Írjon nekünk/Kérjen egyedi árajánlatot

Kérjük adja meg a nevét, email címét és/vagy telefonszámát és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Az Ön neve:


Az Ön email címe:


Az Ön telefonszáma:


Üzenet:
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót! Küldés

Akciók minden hónapban.

Információs telefon:

06-23-520-620

Site created by Thanior.NET