ÜLŐGARNITÚRA

Tekintsen meg néhány összeállítást a végtelen variációk közül.
Mérje meg a rendelkezésre álló helyet és kérje egyedi ajánlatunkat.

Mutat: Lista Rács
Rendezés:
Mutat:

Végtelen Kényelem elemes ülőgarnitúra

A kényelmes ülőgarnitúra tökéletes kiegészítője a szobáknak, és nagyszerű helyszíne a baráti beszélgetéseknek. Termékeink között garantáltan megtalálja az Ön és vendégei számára legideálisabb darabot.

Kínálatunkban helyet kaptak az U és L alakú, a nyitható és a 3-2-1-es kialakítások egyaránt. Ezek megannyi színben, formában és mintában állnak a rendelkezésére, hogy biztos megtalálja a legjobbat.

Böngésszen és keressen kedvére, válassza ki az otthona számára legmegfelelőbb ülőgarnitúrát. A Kényelem Bútorház a Végtelen Kényelem szabadon variálható ülőgarnitúra család gyártói mintaterme.

Az ülőgarnitúrák, sarokgarnitúrák az egyedi igények szerint állíthatók össze. Egyedi ülőgarnitúra felár nélkül!


Ülőgarnitúra vásárlás előtt!

Mielőtt elindulunk ülőgarnitúrát vásárolni, érdemes néhány dolgot átgondolni, hogy elkerüljük a kapkodásból adódó kellemetlenségeket. Segítségként összeállítottunk egy listát, ami segítséget nyújt az ideális ülőgarnitúra, sarokgarnitúra megvásárlásához.

- Az ülőgarnitúra helye a lakásban.

Először vizsgáljuk meg az ülőgarnitúra, sarokgarnitúra helyét olyan szempontból, hogy figyelembe vesszük az ajtók és az ablakok elhelyezkedését. Különös tekintettel az ablak magasságára (parapet magasság), hogy az ülőgarnitúra ne akadályozzal az ablak nyitását, az ajtók esetében a nyitásának irányára kell figyelni. Érdemes odafigyelni tetőtér esetében a csapott tetőrész magasságára is.Törekedjünk arra, hogy lehetőség szerint minél távolabb helyezzük el az ülőgarnitúrátt a radiátoroktól és a kandallótól is.

-Mire használjuk majd az ülőgarnitúrát, sarokgarnitúrát?

Azt is érdemes végiggondolni, hogy mire szeretné használni az ülőgarnitúrát. Bizonyos esetekben csak ülésre, de az esetek többségében vendégágyként használják vagy mindennapos alvásra is kiterjed a használat.
Fix ülőgarnitúra? Kinyitható ülőgarnitúra? Kíhúzható ülőgarnitúra? Kanapé mintennapos alvásra?

- Az ülőgarnitúra formája.

A sima egyenes kanapé mellett nagyon kedvelt a sarok ülőgarnitúra is. Ennek az eldöntése viszonylag egyszerű, mert az igény és a rendelkezésre álló hely ezt meg is határozza.

- Az ülőgarnitúra mérete.

Ezután mérjük meg a ülőgarnitúrának rendelkezésre álló helyet, figyelembevéve az ülőgarnitúrának kinyitott állapotban rendelkezésre álló helyet is!

- Az ülőgarnitúra beszállítása a lakásba.

Érdemes arra is odafigyelni, hogy milyen útvonalon lehet lakáson belül a helyre vinni a ülőgarnitúrát. Vannak speciális esetek, szűk ajtók, szűk csigalépcsők, keskeny folyosók, amik megkeserítheik az életünket, ha nem készülünk rájuk. Ilyen esetben mindig jelezze az eladónak az ilyen várható nehézségeket.

Ezzel a néhány dologgal megkönnyíthetjük az ülőgarnitúra megvásárlását.

Akciók minden hónapban.

Információs telefon:

06-23-520-620

Site created by Thanior.NET