A kihúzható kanapé mindennapi alvásra a békés pihenés garantálója!

A kihúzható kanapé mindennapi alvásra teremtetett, s a legfőbb jellemvonása a kényelmes pihenőfelület. Amellett, hogy esztétikus jellemzőkben sem szűkölködik, lényeges nagyfokú praktikuma, mellyel nemcsak szép, de hasznos elemévé avanzsálhat otthonának. Alapesetben a kanapé kis helyet foglal el, ami helytakarékosság szempontjából óriási pozitívum, hiszen egyetlen bútordarabbal megteremtheti a nappali hangulatot, ami hívogathatja a vendégeket, miközben a bútorra a belsejében egy alvásra kialakított ágyat rejteget. Kettő az egyben, így is megfogalmazható a legfontosabb pozitív jellemzői.

Nem mindegy, hogy a kihúzható variáció milyen tulajdonságokkal bír. Hiszen egy kanapét hébe-hóba is alkalmazhat, amikor a szükség úgy kívánja, s ekkor nem feltétel a maximális komfort. Egy-egy alkalommal a kényelmetlenebb variánsok is megteszik. A mindennapos alvás igényét, azonban teljesen más kritériumok övezik.

A kényelem például elengedhetetlen, vagyis a matrac kialakításának milyensége prioritást élvez. A hagyományos kanapék arra születtek, hogy a vendégek rájuk üljenek, vagy a családtagok relaxáljanak rajtuk tévénézés közben, amikhez nyilván szükségtelen olyan alvófelület, ami a hátnak tökéletes és egészséges körülményeket teremt a pihentető alváshoz.

Nem is merülhet fel ez igényként egy egyszerű kanapé esetén. Ám a mindennapos alvás egészen más környezetet kíván.

A kínálatunkban szereplő termékpaletta tagjai olyan tulajdonságokkal büszkélkednek, melyek elősegítik a maradéktalan relaxálást, pihenést és mesés álmoktól gazdag alvást. A matrac hátraszabottságán kívül érdemes megemlíteni a kihúzható kivitelt, aminek köszönhetően a kanapé kevés helyet foglal el, s bármikor feladatra kész.

LMS kanapé mindennapos alvásra.

A kihúzható kanapé mindennapi alvásra a legtökéletesebb alternatíva!

 

Ha egy olyan bútordarabra vágyik, mely önmagában két feladatkört is betölthet: hellyel kínálhatja vendégeit vagy éppen családtagjait, miközben esténként kihúzhatja belőle azt az ágyat, amire érdemes ráfeküdni, ami kényelmével szinte beburkolja, s elringatja, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Egyedül ízlésén múlik, hogy milyen esztétikai jegyekkel megáldott modell mellett dönt.