A legjobb az U alakú ülőgarnitúra.

A tökéletes  az az U alakú ülőgarnitúra vagy inkább más típus tekinthető ideálisnak? Önmagában a kérdés sokszor hangzik el, de egyetlen esetben sem létezik rá globális érvényű válasz. Mert a felelet mindig egyéni. Ha önnek rengeteg szabad hely áll a rendelkezésére nappalijában vagy hálójában, akkor például kiváló ötlet a tér kitöltése mondjuk egy U alakot formázó garnitúra segítségével. De abban a percben, hogy a helytakarékos kivitel, mint elvárás jelenik meg máris ugrott ez az ötlet. Aztán az sem mellékes, hogy milyen gyakran fogad vendégeket? Ha többnyire egyedül tartózkodik otthon, vagy ha jönnek is önhöz nem túl nagy létszámban, akkor jogos a felvetés, megéri-e ezt a terjedelmesebb modellt preferálni? Nincsen helyes vagy helytelen válasz, kizárólag egyéni esetek léteznek, amik vagy ilyen, vagy olyan irányba billentik el a mérleg nyelvét.

Az is biztos a fentiek fényében, hogy univerzális értelemben “legjobb” illetve “tökéletes” nem létezik, viszont egyéni szinten mindenképpen. Ezért még mielőtt vásárlásra adja a fejét, ildomos felmérnie azokat az igényeket, amik az ön részéről elsőbbséget élveznek.

Az U kialakítás karakteres megjelenéssel büszkélkedik, s kényelem tekintetében sincsen oka szégyenkezésre, tehát az esztétikusság a praktikummal kart karba öltve jár.

 

Ha az ülőgarnitúra U alakú, akkor a teret jelenlétével garantáltan belakja!

 

Az U alakú variáció egy az egyben markáns, karakteres kisugárzással ajándékozza meg az otthonát. Olyan bútordarabbal gazdagíthatja a mindennapjait, mely azonnal a figyelem célkeresztjébe kerül pusztán vonzó megjelenésének köszönhetően. Az első ránézésre szerelem után pedig jöhet a testet-lelket simogató, maximális kényelem.