August modern elemes szekrénycsalád.

Sok esetben találkozunk olyanokkal, akik ha bútorvásárlásra kerül a sor, akkor elindul a fantáziájuk és azzal nehezítik meg saját dolgukat, hogy egy picit túlgondolják a dolgot, mert a legjobb bútort akarják megvenni, emiatt elmennek az igazán ideális bútor mellet. A bútorok esetében is sokszor igaz a mondás, hogy gyakran a kevesebb a több. Az August modern szekrénycsalád esetében az egyszerűségéből adódik a tökéletessége. Bár lehet hogy az üzletben, vagy az elemlistát végignézve elsőre nem tesz ránk mély benyomást ez a bútor, de a berendezett szobák képeit végignézve könnyen bele lehet szeretni ebbe a szekrénycsaládba.

august komódAz August bútorcsalád wenge színben kapható, ami egyszerű természetes szín, mégis elegáns külsőt kölcsönöz a szekrényeknek. Az egész bútorcsalád a tiszta egyszerűségre épül, de egyáltalán nem triviális, mégis a kényelmes használhatóság mellett a kinézete modern, kényelmes otthon érzetét kelti, A bútort széles szegélyléc keretezi,  ami úgy tulajdonképpen úgy van elrejtve a szekrényeken, hogy egy szintbe kerül a bútor frontjával. A frontok teljesen simák, azzal díszítették, hogy nem díszítették. Az August bútorokon fogantyút sem találunk, ugyanis a fiókok és az ajtók nyitását fogantyú nélkül oldották meg. A vitrines elemeken az üvegek egy ezüstszínű keretek kaptak, hogy mégis egy kis díszítést csempésszenek ebbe az igazán minimál stílusú szekrénycsaládba.

august nappali bútorAz elemválaszték tekintetében igen bőkezű volt a gyártó. Közel húsz elem áll rendelkezésre, hogy a lakásunkat berendezhessük. Szó szerint a lakásunkat, mert az elemekkel berendezhetjük a nappalit, hálószobát, előszobát, de még az étkezőt is. Komódból rögtön találunk hat fajtát a kínálatban, amiben megtalálható fiókos komód, ajtós komód és vitrines komód is. A nappali berendezéséhez rendelkezésünkre áll vitrin, tv állvány, falipolc és falra szerelhető vitrin is. Az egyajtós vitrinhez igény szerint rendelhetünk világítást is.

 

Az elemek között találunk hálószobába valót is. Az ágykeret mellett találunk éjjeliszekrényt és kétajtós ruhásszekrényt és háromajtós tükrös gardróbszekrényt is. A hálószoba elengedhetetlen tartozéka természetesen a komód is. Ezek mellet a könyvszekrény, a falra szerelhető tükör teszi teljessé az August modern elemes szekrénycsalád kínálatát.

A bútorok lapra szerelve érkeznek, kartonpapír csomagolásban, így összeszerelést igényel, amit egy részletes összeszerelési útmutató tesz egyszerűvé.

Az August bútorcsaládot IDE KATTINTVA érheti el.