Nappali és hálószoba szekrények

Otthonát már elérhető árak mellett is be tudja rendezni úgy, hogy az ténylegesen modern kinézettel rendelkezzen és hangulatossá is váljon. Tárolásnak jelentősége van bútor választáskor, főleg a ruhák esetében.

Ezért kell a szekrényeket nem csak kinézet, hanem praktikus kialakítás alapján is szemügyre venni. Agustyn hálószoba bútorMinél több tárolási lehetőség, polc, fiók álljon rendelkezésre az adott bútordarab esetében, hiszen így lesz helye mindennek és átláthatóan tudjuk tárolni a ruhákat. Hálószobában a nagy

beépített szekrények igazán praktikusak, azonban ha át akarjuk rendezni a helyiségben a bútordarabokat, akkor gondot jelenthet, hogy nem tudjuk őket mozgatni. Kisebb méretű, de mégis nagy pakoló hellyel rendelkező ruhás szekrényt is lehet vásárolni, amelynek nem okozhat gondot a mozgatása.

Kisebb méretű helyiségben érdemes tükör felülettel rendelkező szekrényt elhelyezni, hogy így legyen növelve optikailag a tér. Nappaliban már nem divatos hatalmas szekrénysoroknak az elhelyezése. Inkább a kisebb, polcos, fiókos komódokat helyezi előtérbe a mostani lakberendezési főirányzat. Amikor bútor vásárlására kerül sor, akkor mindig figyeljünk arra, hogy a stílusok ne üssék egymást a helyiségben. Ügyelni kell arra, hogy teljesen ellentétes stílussal bíró bútordarabot ne helyezzünk egymás mellé. A régi és az újabb szekrények között anyagok, kinézet, szín és formavilág tekintetében igen nagy eltérés tapasztalható. Nem szabad túlságosan sok bútort elhelyezni az adott helyiségben, így a nappaliban sem, mivel az kellemetlen, nyomasztó összhatást eredményezhet. Meg kell találni azt az optimális pontot, amelyen túl már nem szabad még egy széket sem elhelyezni a nappaliban.

Kiemelten figyelni kell arra, hogy a szekrények mellett a nappaliban helyet foglaljon kényelmes ülőgarnitúra is. Ezek között manapság az L alakkal rendelkező típusok a legnépszerűbbek. A gyerekszobában elhelyezendő szekrények legyenek élénk színűek. Komplett bútorgarnitúrát lehet kapni a gyerekszobába is, amelyek tartalmazzák a legfontosabb bútordarabokat: ágy, asztal és különféle ajtós vagy polcos szekrények.