Októberi BRW bútor akció.

BRW bútorok 2015 októberi akciója megint lehetőséget ad a lakásunk igényes berendezésére kedvezményes áron. Egy kis összeállítást készítettünk a könnyebb eligazodást segítve.

 

Porto elemes bútorcsalád

Porto bútorcsaládból a hét elem vásárolható meg az akció keretében, amivel a nappalinkat teljes egészében berendezhetjük. Az akciós kínálatban szerepel komód, vitrines szekrény, fali vitrin és dohányzóasztal. A Porto elemes bútorcsalád a webáruházban nem elérhető, feltöltés alatt van. Ha szeretne ajánlatot kérni rá vagy megrendelni, akkor megteheti a mintateremben, vagy a “Kapcsolat” menüpont alatt található elérhetőségeinken.

 

Kent elemes bútorcsalád

Kent elemes szekrényAz akciós kínálatban szerepel az igen kedvelt klasszikus a Kent elemes szekrénycsalád is hat elemmel, amivel most első sorban a hálószoba berendezését célozták meg. Ugyanis a kínálatban szereplő elemek között megtalálható több típusú komód, gardróbszekrény, ágykeret és éjjeliszekrény is. A bútorok gesztenye és Amsterdam tölgy színben vásárolhatók meg. A Kent bútorcsalád elemeit a webáruházban ide kattintva megtekintheti és megrendelheti.

Neyo nappali szekrénysor

modern szekrénysorModern nappali szekrénysor alhambra – fényes fehér színben azoknak akik modern stílusban keresnek kisméretű nappali szekrénysort. Led világítás rendelhető hozzá. A bútor webáruházban jelenleg feltöltés alatt van ez a termék, de igény esetén a mintateremben megrendelhető. Ne feljtsük el, hogy az 50,900,- fortintos ár október 31-ig érvényes.

Kaspian modern elemes nappali bútor

Kaspian nappali szekrényA Kaspian modern elemes  nappali bútorcsalád az októberi akcióban öt elemmel, sonoma tölgy színben kapható. Az akciós kínálatban helyet kapott két fajta komód, tv állvány, ruhásszekrény, tv állvány és fali vitrines polc. Ezekből az elemekből berendezhetjük a nappalinkat, a hálószobánkat, de még a komódok elhelyezhetők az előszobában is. A bútor stílusát tekintve beilleszthető szinte minden környezetbe. A Kaspian bútor webáruházban jelenleg feltöltés alatt van, de igény esetén a mintateremben megrendelhető.

Azteca modern nappali szekrény család

Azteca modern nappali szekrényEz a modern nappali szekrény család az októberi akcióban négy elemmel vesz részt. Komód, vitrines szekrény, vitrines komód és ruhásszekrény alkotja a kedvezményes ajánlatot. Elsősorban a nappali berendezését segítik ezek az elemek, de megtaláljuk a helyüket a hálószobában is. Remek alkalom ez a modern nappali bútor kedvelőinek.

Az Azteca bútorcsaládot ide kattintva érheti el.

Dinaro elemes nappali bútor család

Dianro elemes szekrényEgy újdonság a BRW bútorok között. A matta fehér és a fényes fehér színek egyre nagyobb teret hóditanak a nappali bútorok világában. A Dinaro elemes nappali bútor család ennek a két színnek a kombinációjában készül, hatalmas sikert aratva a vásárlók körében. Ez az oka annak, hogy szinte az összes elem helyet kapott a kedvezményes kínálatban. A Dinaro szekrény család a webáruházban még feltöltés allatt van, de rövidesen elérhető lesz.

Eddig tartott ez a kis ízelítő a BRW bútorok, szekérnyek októberi akciójából. A termékeket böngészve az összes akciós termékkel találkozhat. Kellemes böngészést kívánuk.

Kényelem Bútorház csapata.