KANAPÉ

Mutat: Lista Rács
Rendezés:
Mutat:

LMS kinyitható kanapé, akár mindennapos alvásra is!

Az kínálatunkban megtalálható az igen kedvelt LMS kanapé család is, ami lehetőséget ad arra, hogy az igények szerint alakítsuk ki a kanapé méretét és a kanapé formáját. Ez a kanapé család a mindennapos alvásra lett kialakítva. Több fajta nyitási lehetőség és kar áll rendelkezésre az személyreszabott egyedi kanapék összeállításához. Az alábbi aloldalon megtalál minden segítségét leendő kanapéja megvásárlásához. Összegyűjtöttünk néhány szempontot, amelyek segíthetnek döntésében, hogy így az Ön számára legmegfelelőbb kanapé kerülhessen az otthonába. A kínálatunkban megtalálhatja az egyszerűbb sarok- és nyitható, valamint a közkedvelt LMS típusokat egyaránt. Rengeteg szín, minta, és méret közül választhat, de egyes kanapék esetében egyedi kialakításra is lehetőség van. Böngésszen és keressen kedvére, válassza ki az otthona számára legmegfelelőbb darabot.


Kanapé vásárlás előtt!

Mielőtt elindulunk kanapét vásárolni, érdemes néhány dolgot átgondolni, hogy elkerüljük a kapkodásból adódó kellemetlenségeket. Segítségként összeállítottunk egy listát, ami segítséget nyújt az ideális kanapé megvásárlásához.

- A kanapé helye a lakásban.

Először vizsgáljuk meg a kanapé helyét olyan szempontból, hogy figyelembe vesszük az ajtók és az ablakok elhelyezkedését. Különös tekintettel az ablak magasságára (parapet magasság), hogy a kanapé ne akadályozzal az ablak nyitását, az ajtók esetében a nyitásának irányára kell figyelni. Érdemes odafigyelni tetőtér esetében a csapott tetőrész magasságára is.Törekedjünk arra, hogy lehetőség szerint minél távolabb helyezzük el a kanapét a radiátoroktól és a kandallótól is.

-Mire használjuk majd a kanapét?

Azt is érdemes végiggondolni, hogy mire szeretné használni a kanapét. Bizonyos esetekben csak ülésre, de az esetek többségében vendégágyként használják vagy mindennapos alvásra is kiterjed a használat.
Fix kanapé? Kinyitható kanapé? Kíhúzható kanapé? Kanapé mintennapos alvásra?

- A kanapé formája.

A sima egyenes kanapé mellett nagyon kedvelt a sarokkanapé is. Ennek az eldöntése viszonylag egyszerű, mert az igény és a rendelkezésre álló hely ezt meg is határozza.

- A kanapé mérete.

Ezután mérjük meg a kanapénak rendelkezésre álló helyet, figyelembevéve a kanapé kinyitott állapotban rendelkezésre álló helyet is!

- A kanapé beszállítása a lakásba.

Érdemes arra is odafigyelni, hogy milyen útvonalon lehet lakáson belül a helyre vinni a kanapét. Vannak speciális esetek, szűk ajtók, szűk csigalépcsők, keskeny folyosók, amik megkeserítheik az életünket, ha nem készülünk rájuk. Ilyen esetben mindig jelezze az eladónak az ilyen várható nehézségeket.

Ezzel a néhány dologgal megkönnyíthetjük a kanapé megvásárlását.

Akciók minden hónapban.

Információs telefon:

06-23-520-620

Site created by Thanior.NET