Szállítási információk

Megrendelését átveheti személyesen vagy kérhet kiszállítást is.
Személyes átvétel az alábbi címen: Kényelem Bútorház 2030 Érd, Bajcsy Zs. út 121. Telefon: 06 23 520 620 vagy 06 20/444-7209
Nyitva tartás: Hétfőn 13-18, Keddtől - Péntekig 10-17, Szombaton 9-13 óráig (Vasárnap zárva)
Szállítás:  futárszolgálattal vagy saját teherautónkkal történik.

Megrendelésnél a rendszer pontosan kiírja, hogy mennyi lesz a vételár és a szállítási költség. Valamennyi termék szállítási költsége Magyarország területén belül bárhova érvényes.
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Amint megrendelése szállításra kész állapotba kerül e-mailben vagy telefonon értesítjük erről.
Futárszolgálat házig szállít, de igény szerint legkésőbb a szállítás megkezdése előtt előre egyeztetés után, plusz költség ellenében beviszik a terméket. A futárszolgálat sikertelen kézbesítés esetén értesítőt hagy és még egyszer megkísérli a kézbesítést.

Saját teherautóval történő szállítás esetén telefonon előre egyeztetett időpontban szállítunk. Szállítási díjaink alacsonyan tartása miatt terítőfuvarban szállítunk, az alapdíj házig értendő. Természetesen megrendeléskor, de legkésőbb  a szállítás egyeztetésekor kérhető, hogy a terméket a lakásba vigyék. Ez felár ellenében történik a részletek ismeretében.
Ha meggondolja magát és mégis házig kéri csak a szállítást, ezt a szállítás megkezdés előtt még lemondhatja.

Lapra szerelt és szerelést igénylő termékek esetében kérhető szerelés felár ellenében, a részletekről kérjük érdeklődjön.
Ha régi bútorával nem tud mit kezdeni, szívesen elhozzuk és leadjuk a szeméttelepen, a szolgáltatás pontos díjáról kérjük szintén érdeklődjön.
Kiszállítás esetén kérjük, hogy a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizze és hiánytalan teljesítését aláírásával igazolja. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Szállítási díjak futárszolgálattal házig lapra szerelt termékek esetén:
Vételár 10%-a, de minimum 15.000.- forint.

Szállítási díjak futárszolgálattal házig összeszerelt, illetve kárpitos termékek esetén:
Bruttó vételár                                          Bruttó szállítási díj 
0-100.000 Ft értékig                         az áru értékének 15 %-a
100.001-200.000 Ft érték között   az áru értékének 12 %-a
200.000 Ft érték felett                     az áru értékének 10 %-a

Szállítási költségek saját teherautóval előre egyeztetett egyedi ár alapján.

Akciók minden hónapban.

Információs telefon:

06-23-520-620

Site created by Thanior.NET