Sokféle kiegészítőt rendelhetünk a tolóajtós gardróbszekrényhez.
Fiókok: Ha szükségünk van még fiókokra akkor rendelhetünk gardróbunkba fiók boxot, ami két darab fiókból áll, ezt szintén bárhová tehetjük, akár két fiók boxot egymásra is (* a 3 és 4 ajtós gardróboknál más méretre van szükség a középső és szélső elemeknél).

Polc: Alapból is egy praktikus elrendezésű tolóajtós gardróbszekrényt kapunk, ami még kiegészíthető igény szerint polccal, amit bárhová helyezhetünk, hiszen végig furatolva van a polctartók helye.

Magasító: Így is kevés még a hely a ruháknak? Rendelhetünk hozzá gardrób magasító elemet felülre ami szintén tolóajtós mint a gardróbszekrény vagy alsó magasítót ami fiókos, így akár egy 293 cm magas tolóajtós gardróbszekrény boldog tulajdonosai lehetünk. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg ennél a magasságnál a falhoz rögzítéshez sem, bár nagyon masszívak ezek a gardróbok, de azért fő a biztonság. Alsó magasítónál a lábakat át kell csavarozni a gardróbszekrényről.

Sarokelem: Tolóajtós sarokelem is rendelhető a gardróbszekrényhez, ehhez szintén kérhető felső magasító elem, de alsó fiókos sajnos nem.

Sarokpolc: A gardrób szélére tehető ez a sarokpolc, ahol kedvenc könyveinket vagy dísztárgyainkat tarthatjuk.

LED világítás: Választhatunk még hozzá mozgásérzékelős LED világítást is vagy tükröt is. (kivétel a 200 cm-es gardrób, ahhoz nem rendelhető).

Kérjen szállítást az országon belül bárhová, részletekről a szállítási díjak menüpontban tájékozódhat vagy vegye át személyesen több mint 20 éve működő üzletünkben.